Рекламна агенция
+359 892 276 066

Ефектни рекламни брошури и менюта за вашият бизнес

Ние изработваме дизайн на всякакви рекламни материали – менюта за заведения, луксозни катазлози, флаери, брошури, промоутъри, календари, плакати, афиши и други. При проектирането и изработката на печатните материали рекламната агенция се ръководи от дейността на фирмата и потенциалните й клиенти, към които са насочени рекламните изделия. Фокусът е в това изделието да е максимално привлекателно за бъдещите потребители. Това ще гарантира повече продажби на продуктите, които се рекламират и ще донесе успех за бизнеса.

Свържете се с нас!

0894 697 314
Съгласен съм krisdesign.com да използва личните ми данни за обработка на заявката спрямо общите условия и Политика за защита на личните данни.

Наши проекти

Неизменна част от всяко заведение или ресторант е менюто с предлагани от Вас ястия, десерти и напитки. Добре е менютата да пресъздават реалистично как изглежда всяко едно ястие или питие от асортимента на заведението. Това се постига с качествени снимки, които да изкушат клиента. При проектирането на менюта, нашите дизайнери са фокусирани върху в това да бъдат ясни и да се възприемат добре. Набляга се на изчистена визия, съобразена с типа на обекта, атрактивни висококачествни снимки и структурирана подредба на съдържанието. Менютата са добър рекламен инструмент, който може да подобри продажбите на ресторанта или заведението Ви, а не моден аксесоар.